NL - FR
 

icone

HISTORIEK

Noterman Putboringen nv is een gerespecteerd bedrijf op het gebied van funderingstechnieken en putboringen met reeds 30 jaar ervaring.

In 1981 stond huidig gedelegeerd bestuurder Guy Noterman aan de basis van dit familiebedrijf.
Wat ooit begon te Maarkedal met het graven van steenputten, groeide in 20 jaar tijd uit tot een gespecialiseerd bedrijf in het boren van diepwaterputten. Het machinepark breidde zich snel uit tot een 5-tal boortorens, geschikt voor alle soorten ondergronden en dieptes tot 500 m.

In 1996 werd een nieuw bedrijfsgebouw opgericht en verhuisde het volledige bedrijf van Maarkedal naar Brakel,
in de Vlaamse Ardennen aan de grens tussen Vlaanderen en Wallonië.

Aan het begin van de 21ste eeuw werd een nieuwe bedrijfsactiviteit opgestart.
Jarenlange ervaring in grondboringen en ruime kennis inzake bodemstructuur hebben ertoe geleid dat de nv Noterman Putboringen sinds 2001 eveneens actief is in de wereld van de funderingstechnieken. In diezelfde periode werd Jo Devenyn, neef van de oprichter Guy Noterman en eveneens reeds jaren actief in het bedrijf, mede-vennoot en bestuurder. Vanaf de eerste jaren kenden de funderingstechnieken een continue groei zodat in 2007 een nieuwe loods werd bijgebouwd voor de stalling van het rollend materieel en de stockage van materialen.

Het machinepark wordt tot op heden voortdurend vernieuwd en uitgebreid om te kunnen blijven voldoen aan de steeds nieuwe eisen en technieken. Wij zijn dan ook fier u vandaag onze nieuwste paalmachine te kunnen voorstellen. Een erg compacte en polyvalente maar tevens zeer performante Woltman boorstelling voor paallengtes tot maar liefst 20 m, ideaal geschikt voor het plaatsen van paalfunderingen in stedelijke omgeving met beperkte vrije werkruimte en bereikbaarheid.
Momenteel bestaat ons volledige team uit 13 gemotiveerde medewerkers die er samen voor zorgen dat jaarlijks een 200-tal werven met de grootste zorg en vakbekwaamheid gerealiseerd worden.

Steenweg 18b - 9661 BRAKEL .... Tel: 0032 55 42 84 99 .... Fax: 0032 55 42 54 23 .... info@noterman.be